Viewing entries tagged
printable valentines day conversation starters

20 Fun Road Trip Questions, Trivia, & Conversation Starters

Comment

20 Fun Road Trip Questions, Trivia, & Conversation Starters

Taking a road trip? Here’s 20 fun questions, trivia, and conversation starters to make fun new memories with your travel pals instead of scrolling our phones. Have fun with these!

20 Fun Road Trip

Questions, Trivia, & Conversation Starters

Would You Rather:

1.     Take a road trip via the back roads or interstate?

2.     Have a map or go without a map?

3.     Return to somewhere you already know you like or visit a new place you’ve never been before?

4.     Be totally disconnected on a trip or carry your phone with you?

5.     Be driving to Las Vegas or New York?

If You Could:

6.     Do a round-the-world trip, what would be the first country you’d visit on each continent?

7.     Make the clouds rain down anything, what would they rain down?

8.     Write a book about your life, what would the theme of your book be?

9.     Be fluent in another language, which one would you choose?

10.  Name yourself, what would your name be?

20 Fun Road Trip Questions, Trivia, Conversation Starters

Tell Me About:

11.  The top three items on your bucket list.

12.  One thing you’re excited about for this trip.

13.  Your top three pet peeves.

14.  A time you were courageous.

15.  Your most embarrassing moment.

Travel Trivia:

16.  What are the three happiest countries in the world?

Answer: Norway, Denmark, and Iceland

17.  What country is credited with building the first modern car?

Answer: Germany by Karl Benz in 1885.

 

18.  What continent has the longest mountain range?

Answer: South America: The Andes

 

19.  What are the names of the five Great Lakes between the US and Canada?

Answer: Superior, Ontario, Michigan, Huron, and Erie

 

20.  What state is home to the least visited U.S. National Park?

Answer: Alaska with Gates of the Arctic National Park and Preserve

 

Bonus! What country boasts the world’s tallest bungee jump?

Answer: China at the Macau Tower, with a height of 764 feet (233 meters), equivalent to 70

stories high.

20 Fun Road Trip Questions, Trivia & Conversation Starters from the Game 501 Questions: A Travel Game

We hope these questions spark fun new conversations on your road trip! You can get 501 more awesome questions with our new game 501 Questions: A Travel Game! Find it on Amazon in paperback and Kindle! -Lindsey & Adam Nubern


Save these for Later!

1. Pin this post to use later here.

2. And, download these conversation starters so you can easily pull them up later!

Name *
Name

Get More Fun Questions!

Get 501 more awesome conversation starters in our new game 501 Questions: A Travel Game! Have a blast with these on all of your adventures!

"Such great conversation starters!" -Tracy K., TheMoneySmartNomad.com

 
 

“This is gold! It transforms conversations into something with more meaning, more intention!”

-Joy Morehead, @More_Ahead

Comment

20 Fun Valentine's Day Questions & Trivia

2 Comments

20 Fun Valentine's Day Questions & Trivia

Whether you’re staying home or going out for a fun dinner, here are 20 fun questions and trivia to share with your Valentine on Valentine’s Day this year! Have fun with these!

After you finish all 20, get over 500 more awesome questions from our new game 501 Questions: A Travel Game!

20 Fun Valentine's Day Questions & Trivia

Would You Rather:

  1. Have a fun new experience together or get a gift you’ve been wanting for awhile for Valentine’s Day?

  2. Get a box of chocolates or flowers on Valentine’s Day?

  3. Stay in or go out for Valentine’s Day?

  4. Me read a love letter I’ve written to you or have me do something for you that means I love you. If your answer is to do something, what would that something be?

  5. Plan your Valentine’s date together or get surprised with a whole date already planned?

This last question is from my creative friend Margo:)


If You Could:

  1. Relive one experience we’ve shared together, what would it be?

  2. Improve our relationship in one way, what would it be?

  3. Name three traits you love about me, what would they be?

  4. Say one new experience you want to share this year together, what would it be?

  5. Win the lottery today, what would you do with your winnings for Valentine’s Day?


20 Fun Valentines Day Questions Trivia Conversation Starters

Tell Me About:

  1. The moment you knew you loved/liked me.

  2. Your first impression of me.

  3. Your craziest Valentine’s Day memory.

  4. My best physical feature.

  5. Your favorite memory of us dating.

Valentine’s Day Trivia:

I found all of these fun trivia questions from Valentines Day Trivia Quiz. It was so fun to play, I wanted to share my favorites with you and see if you can guess the answers.
  1. “How many cards are sent on Valentine’s Day each year? Is it 500 million, 1 billion, 2 billion, or 10 billion cards?”

    Answer: “The Greeting Card Association estimates that approximately one billion valentine cards are sent world-wide each year, making Valentine’s Day the second largest card sending holiday of the year behind Christmas.”

  2. “What percentage of flowers purchased on Valentine’s Day are red? Is the answer 69%, 76%, 83%, or 94%?”

    Answer: “According to the Ipsos-Insight for the American Floral Endowment’s Consumer Tracking Study (2004), of roses purchased on Valentine’s Day, 69% are red, 6% pink, 6% peach/salmon, 5% yellow, 4% white, 7% mixed, 4% other.”

  3. “Who created the first Valentine’s Day box? Is it Russell Stover, Louis IV, Richard Cadbury, or Milton Hershey?”

    Answer: “In 1822, John Cadbury opened a tea and coffee shop in Birmingham, England. He soon expanded chocolate manufacturing and in 1861 his son Richard greatly increased sales by packaging Cadbury chocolates in the world’s first heart shaped box for Valentines Day.”

  4. “What do the X’s and O’s in XOXO stand for?”

    Answer: “X=kisses, O=hugs”

  5. “What continent produces the most roses sold in the U.S. on Valentine’s Day?”

    Answer: “South America. Most roses sold on Valentines Day in the U.S. are imported from South America, but California grows 60% of the roses sold in the U.S.”

  6. “How many U.S. states have a city named Valentine? Is it 3, 4, 5, or 7?”

    Answer: “Four. Valentine, Arizona; Valentine, Nebraska; Valentine, Texas; Valentine, Virginia.” Which one will you visit first?:)


Save these for Later!

1. Pin this post to use later here.

2. And, download these conversation starters so you can easily pull them up later!

Name *
Name

Get More Fun Questions!

Get our fun new game 501 Questions: A Travel Game for 501 more awesome conversation starters to use on every adventure you take with the folks you love!

"Such great conversation starters!" -Tracy K., TheMoneySmartNomad.com

 
 

“This is gold! It transforms conversations into something with more meaning, more intention!”

-Joy Morehead, @More_Ahead

You’ll Also Like:

2 Comments